Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Dreptul de autor a IRICENTRU asupra informatiilor publicate pe site
2. Produsele si serviciile oferite de IRICENTRU pe site-ul IRICENTRU.RO, politica de preturi
3. Plata produselor
4. Livrarea produselor
5. Garantia produselor
6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
8. Politica de confidentialitate
9. Dispozitii finale.


Site-ul www.iricentru.ro, numit in continuare IRICENTRU, este proprietatea Svemar Ltd., inregistrata in Varna, Bulgaria, Troshevo bl. 55, VAT 103841707. 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. IRICENTRU isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii"

IRICENTRU garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul IRICENTRU si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei IRICENTRU fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre IRICENTRU este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru FUP sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a IRICENTRU asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului IRICENTRU - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea IRICENTRU si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul IRICENTRU a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului IRICENTRU numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de IRICENTRU pe site-ul IRICENTRU.ro, politica de preturi

IRICENTRU isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul IRICENTRU sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul Iricentru.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs). 


4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 3-5 zile. NU facem livrari prin Posta Romana. 
Livrarea mărfurilor se face din Bulgaria, Varna. Prețul pentru livrare variază în funcție de greutatea comenzii și este descris în secțiunea Livrare.


In weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de Luni pana Vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. 

Iricentru.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Iricentru care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora.

5. Garantia produselor

 Modalităţi de asigurare a garanţiei:

-  Repararea produsului;

-  Inlocuirea produsului - daca acesta nu poate fi reparat;

-  Reducere din valoarea initiala - in functie de natura deficientelor prezentate;

-  Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

 Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula

-  uzura morala sau uzura fizica normala a produsului;

-  decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la factori severi de mediu (surse de caldura si/sau umiditate);

-  defecte cauzate de utilizarea neadecvata sau in mod abuziv;

-  interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate;

-  deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri asociate cu ruperea, agatarea, lovirea sau zgarierea bunului;

-  intretinere defectuoasa.


6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu FashionUp sau cu partenerii FashionUP  fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din FashionUp.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de retur online, pe care il gasiti aici.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat.
* Va rugam sa NU trimiteti retururi cu Posta Romana.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsele vandute de iricentru.ro pot fi returnate la adresa: SVEMAR LTD, BUGARIA, 9000 VARNA, Blvd. Vladislav Varnenchik 316.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa bon fiscal, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

Iricentru.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:

-    Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

-    Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori
 
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@svemar.net  

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul iricentru.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Iricentru nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Iricentru nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului iricentru.ro. Iricentru nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul iricentru.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


8. Politica de confidentialitate

Iricentru garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Iricentru pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Iricentru nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in bazde date prin e-mail la adresa office@svemar.net, sau prin posta la adresa: Bulgaria, 9000 Varna, Blvd. Vladislav Varnenchik 316.

Iricentru se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Iricentru sunt transmise pe cale electronica, Iricentru nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Iricentru va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Iricentru sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Iricentru, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Iricentru nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Iricentru certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
   1. dreptul de a cere Iricentru sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
   2. dreptul de a cere Iricentru sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   3. dreptul de a cere Iricentru sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
   4. dreptul de a cere Iricentru sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@svemar.net  sau prin posta, la adresa: Bulgaria, 9000 Varna, Blvd. Vladislav Varnenchik 316. Iricentru foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
F Iricentru UP nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Iricentru nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Iricentru in scopul precizat in prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Iricentru, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Iricentru a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Iricentru.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Iricentru.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Iricentru.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. 

9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Iricentru si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Iricentru, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
 

Cele mai recente știri

Expoagroutil 2017 - Constanta

Vizitați-ne la expoziție - Expoagroutil 2017 - Constanta!

Citeste mai mult